ändå kul med olika tester :D

Emosar
Du hatar Emos. Jag förstår varför du gör det. Ett av skälen kan vara att dom är gay, klär sig som freaks och är helt uppmärksamhetsberoende. Ett annat skäl kan vara att dom försöker göra Emo större än Metal. Emo suger kinesballe.

Förhållandetypen
Grattis! Du har verkligen förstått vad kärlek går ut på och du söker verkligen efter den rätta, eller så har du redan hittat honom/henne. Någonting du borde tänka på är att inte förhasta dig, förlova dig inte för tidigt till exempel. Men annars... keep up the good work

Normal Skön Människa!
Ja! Äntligen människor och inte plastiga offer. Du är varken fjortis eller emo, du är person som inte gillar att följa de populära stilarna, din egen stil passar dig perfekt, kanske lite Indie eller HipHop, spelar ingen roll, hur du än är är det skönt att du bara... är.

Sjuk
Du kommer dö i en svår och smärtsam sjukdom och dina sista dagar kommer du spendera i en sjukhussäng.

Svart
Din sanna hårfärg är svart. Den svarta hårfärgen matchar din personlighet som lite tillbakadragen, snäll och med en helt egen stil.

Du påminner starkt om Stina Lundberg Dabrowski.
Ditt oförtrutliga lugn, ditt charmerande överbett, och din strålande utstrålning bla. gör att du påminner starkt om Stina Lundberg Dabrowski.

Jättekåt!
Du kommer vara villig, tuta och kör! Det här är din helg, ta till vara på detta tillfälle.

Fröken Populär
Du har stora glittrande ögon och långt hår. Du har många vänner du kan lita på och dom har dig. Du är shysst, omtänksam och spännande. På en hemmadag sitter du nog och kramar din stora fina hund, du är en skön människa! Var stolt!

FEETTTT COOL DU ÄÄÄR
Du är grym du e cool så låt ingen ta fram sin pistol XD

Den kaxige
Du är inte omtyckt av dina lärare, men vad gör det? Det skiter du i. Faktum är att du skiter i allt som har med skolan att göra: struntar i läxorna, river sönder proven och är allmänt otrevlig mot lärarna.

6
Du är på bättrings vägen, och du kan räknas som liite cool iaf..

Svensk!
Du är en riktig Svensson. Du äter hellre korv än en Kebab och pizza, och pratar inte mycket med grannarna (om de inte är svenskar) Sammanfattning: Skaffa ett liv, Du är ingen blatte, har aldrig varit kommer aldrig heller att bli en!

Jealous
You are very jealous when it comes to your partner. You hate when he/she hangs out with girls. You want to be around your partner all the time not only because of love, but also because you are so jealous!

naaw du är kär i någon
<33333333333333

Oskar
Oskar betyder spjut. De flesta Oskarar är mörkhåriga, utåtriktade och ofta väldigt festsugna. Du känner igen en Oskar på hans Adidasskor, nedstoppade jeans samt DaxVax på badrumshyllan. Störst chans att hitta en Oskar har du antagligen på en moped vid macken eller drickandes en egensmugglad Danmarksöl på en hemmafest. Om du har fått detta svaret heter du antagligen Emma, Sara eller Johanna.

Fjortis
Du har svårt för att vara annorlunda, eftersom du tror att det skulle försämra din "status". Du lyssnar på fjortisdunk och annan "populär" musik, går runt i kortkort, sminkar dig med vit kajal och brunkräm över hela ansiktet och tar egobilder och festar mycket för att verka cool. Betygen skiter du i, för du vill ju inte riskera att bli en nörd, eller hur? Men man behöver inte vara fjortis för att vara populär, var dig själv istället.

Beer
you're Beer. you like to have fun sometimes, but you usually just like to sit back with the homies and have a few beers.


Kommentarer
Postat av: marre

haha, okey! inte många, typ 300 snart bara! .. men jo jag ska dricka i helg, ska styra ihop massa folk, så kanske robin skulle hyra lokal åså, var med osS? =)

2009-10-08 @ 17:38:56
URL: http://marrema.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback